Brdska auto utrka "NAGRADA STUBIČKIH TOPLICA" predstavlja, uz "delta rally" i buzetsku brdsku utrku, jedno od najpopularnijih automobilističkih natjecanja u našoj zemlji i redovito privlači velik broj natjecatelja i publike.Organizatori s mnogo entuzijazma godinama uređuju najtežu brdsku stazu u Hrvatskoj koja je po zahtjevnosti zavoja, uspona i raznovrsnosti sasvim sigurno i jedna od najtežih u Europi. Unatoč teškim prilikama u kojima se razvijalo ovo natjecanje, ono dugo godina zauzimala vodeće mjesto u Hrvatskoj, a po udovoljavanju svim sigurnosnim uvjetima glede kvalitete asfaltne podloge i dostatne količine zaštitnih ograda (zahvaljujući velikim ulaganjima Grada Zagreba, Županije Krapinsko-Zagorske i Općine Stubičke Toplice, te sponzora AK “INA Delta” Zagreb koja su realizirana 2008. godine uvršteno je u kalendar međunarodnih natjecanja te je time dobilo prestižan image u domaćim i međunarodnim sportskim krugovima.
21. utrka održana 2014. dobila je i nagradu HAKS-a, kao najbolje organizirana brdska utrka u Hrvatskoj,  a 23. utrka održana 2016. godine ponovno je uvrštena u kalendar natjecanja za Prvenstvo Slovenije.
“25. Nagrada Stubičkih Toplica” novi je izazov organizatorima i svima onima koji će sudjelovati u organizaciji i provedbi same manifestacije, ove godine 5. i 6. svibnja 2018., na Sljemenskog cesti od Pile do Hunjke, posebno zbog ponovnog nastupa atraktivnih vozila kategorije II (formule/prototipovi) te uvrštenja utrke u međunarodni FIA kalendar.

_____________________________________________________________________________

Ponuda smještaja za natjecatelje

NAJAVNI SPOT