Obavijest o odgodi natjecanja

Poštovani,

s obzirom da je do dana održavanja brdske utrke u Stubičkim Toplicama ostalo trideset dana, a do dana održavanja INA Delta rallyja tek mjesec dana više, sagledavajući i ocjenjujući stanje u Europi, Hrvatskoj i susjednim zemljama, smatramo da nije realno da se u planiranim terminima organiziraju naše stožerne priredbe.

Sukladno tome i prethodno obavljenim konzultacijama s HAKS-om (Štetner i Serden) te razgovorom s AŠ2005 (Poberžnik i Levec), o čemu je upoznat i Gradski ured za sport i mlade Grada Zagreba, Upravni odbor Auto kluba „INA Delta“ Zagreb, je na telefonskoj sjednici održanoj 5. 4. 2020. donio službenu odluku o odgodi termina planiranih natjecanja i traži upis promjene termina održavanja svojih priredbi u kalendarima autosportova HAKS-a za 2020, nadajući da će se do tada stanje zaraze Korona virusom smiriti.

1.    „ZAGREB OPEN – 27. NAGRADA STUBIČKIH TOPLICA“, međunarodna brdska auto utrka (FIA-CEZ Historic, PH, PSLO i kandidat za FIA-IHHC i FIA-HHCC)
Datum održavanja: 4/6. rujna 2020.

2.    „ZAGREB OPEN – 46. INA DELTA RALLY“, međunarodni auto rally (FIA-ERT, FIA-HRR, PH, PSLO i kandidat za FIA-ERC)
Datum održavanja: 24/26. rujna 2020.

3.    „BRZI I ŽESTOKI 2020“, međunarodna kronometar i autoslalom utrka (FIA-CEZ, PH, OPZ)
Datum će biti naknadno određen

S obzirom da su pod točkom 1. I 2. naši redovni termini za druge sportske priredbe kojima ćemo naknado naći prostor u kalendaru HAKS-a, vjerujemo da će ova odluka od strane OAS HAKS-a biti prihvaćena.

Sp,
Berislav Čegelj, predsjednik